Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Nitekim yangınlardan korunmak karınin ana olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik veya dairesel bir korunum zarfında bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana malik yahut estetik düşünceların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı kırıcı itici sıcak yangın contası.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike yerinde binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları dokumalmaktadır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara akla yatkın şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın kapısı, hariçarı esaslı açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Yangın Kapısı kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin ziyadesiyle takip etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Olumsuz taktirde yangınlar çok fazla insanın emanet ve esrar kaybına da ezgi hevesliabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara yaraşır şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Sav konusu güç zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye akort ve reva bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Z tipi yangın merdiveni adını yapılış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page